marți, 13 aprilie 2010

Mov şi verde de primăvară

Sunt extrem de în urmă cu postarea modelelor create în ultimul timp, dar fac tot posibilul să recuperez. Cert este că vin cât de curând o serie de coliere din colecţia populară şi altele din colecţia Flora şi mulţi cercei de la târg şi pentru un alt tărg. Nu spun deocamdată mai multe pentru că sunt superstiţioasă.

Şi pentru că tot mi-a trecut obsesia pentru albastru şi cupru, am înlocuit-o cu cea pentru verde şi mov. So...set de şerpişori casual-chic. Tehnica: raw cu două ace (not my favorite, no way!), pentru descoperirea modelului trebuie să le mulţumesc Andrei şi Adinei, materiale...well, mărgele de nisip de 3 mm aurii patinate, de 2 mm ceheşti verzi şi perluţe acrilice faţetate ciclam de 4 mm, închizători şi tortiţe aurii.




PREŢ SET: 80 RON PREŢ COLIER: 45 RON PREŢ BRĂŢARĂ: 35 RON PREŢ CERCEI: 20 RON

Last but not least, m-am jucat pornind de la un fluturaş acrilic faţetat foarte simpatic şi a ieşit o brăţară care mie îmi place mult pentru că e veselă, poate fi purtată în orice ocazie şi conţine pe lângă fluturaş o mulţime de cristale verzi şi mov şi o serie de accesorii argintii.




PREŢ: 35 RON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu