duminică, 6 iunie 2010

Pauză...

Cum toate lucrurile sunt frumoase dacă sunt în cantităţi mici, am decis că e momentul să iau o pauză de la blog şi o pauză de mărgelit.

Acestea fiind zise, să trec acum la câteva detalii tehnice:

- dacă vă place ceva din ceea ce vedeţi mai jos puteti să îmi daţi un mail (îl găsiţi la profil-contact) şi încercăm să rezolvăm cumva problema (fie vă trimit bijuteria prin poştă, fie ne întâlnim personal), în măsura în care produsul mai este disponibil.

- pentru perioada următoare, este posibil să mă mai găsiţi la unul sau două târguri prin frumoasa noastră Capitală.

- blogul rămâne deschis la comentarii aşa că feel free to comment if you like.

- pentru "fetele cu mărgele" cu care am devenit prietenă de-a lungul ultimilor ani, sunt oricând la dispoziţie pe mail şi ceva mai rar, dar sunt, pe mess.

- blogul este termporar închis, adică nu voi mai posta, dar rămâne vizibil pentru oricine, iar comenzile vor fi acceptate numai prin mail si dacă sunt ferme (în sensul că ştiţi foarte clar ce anume doriţi).


Pentru a face despărţirea mai uşoară am să vă arat şi ultima mea creaţie, o broşă la care am lucrat două zile şi cu care particip la concursul iniţiat de Clubul Designerilor de Bijuterii: o floare de orhidee din mărgele ceheşti lila şi aurii, cu o perlă naturală şi un fluturaş din mărgele Delica negre şi roşii (multumesc Mica, după cum vezi au ajuns pe mâini bune!). De ce o orhidee? Pentru că este (a fost, în urmă cu ceva vreme) floarea mea preferată (mai ales în perioada liceului) şi pentru că îmi aminteşte de vremurile alea şi de colegul meu de bancă de atunci şi pentru că el îmi oferea orhidee.


PREŢ: 60 RON
RP-0A-0001

2 comentarii:

  1. As fi vrut sa te intreb de ce iei pauza asta, dar mi-am dat seama ca as fi indiscreta....mie sincer o sa-mi lipseasca creatiile tale pentru ca ma obisnuisem sa vad la o anumita perioada mai lunga sau mai scurta de timp o piesa...forte ca sa-i zic asa...

    RăspundețiȘtergere