duminică, 8 iunie 2008

Cât de puţin am dăruit...cât de mult am primit înapoi...

În postarea de azi nu o să scriu nimic despre bijuteriile mele, ci despre câteva fete minunate care mi-au devenit prietene deşi nu ne-am văzut niciodată, decât poate în poze, dar cu care mă sfătuiesc aproape zilnic pe mess.

Totul a pornit de la deja "faimosul" interviu şi de atunci mă trezesc zilnic cu cele mai frumoase gesturi din partea acestor fete atât de diferite, dar pe care ne uneşte pasiunea, obsesia, margelelor şi a diverselor obiecte decorative. Într-o ordine absolut "dezordonată" am să adaug aici vorbele bune şi "jucăriile" pe care le-am primit de la fete.

Cristina m-a lămurit cum stau lucrurile cu diferitele tipuri de cristale şi m-a promis unele la preţuri promoţionale :D. Cristina, sper să nu îţi sară alte cliente în cap, ca am scris asta şi dacă da, promit să şterg totul şi să nu mai zic nimic despre acest subiect:PDe la Crissu am primit azi nişte poze cu trandafiri pe care îmi permit să-i reproduc mai jos alături de poeticele denumiri pe care le-a dat talantata mămică de Nairă:

Zâmbind în soareRomance


Eternitate

Atingere de catifea

Apus de soare

De asemenea, cu Crissu punem la cale o colaborare fimo-margele de nisip despre care nu spun mai multe pentru ca sunt un pic superstiţioasă...şi prefer să o ţin secretă deocamdată.

Despre Sireneanee ce pot să mai zic? Am primit zilele trecut cel mai dragut cadou de la malul mării, cu parfum de valuri şi care şi-a ocupat locul deaspra micului meu studiou de creaţie din sufragerie, aşa pentru mai multă inspiraţie pe viitor. Ca să nu mai zic de faptul că abia aştept tunica indiană pentru nunta unui prieten şi o să fie mov :)De la Mirela am să reproduc fără prea multe comentarii ceea ce scrie despre mine pe blog, cu singura precizare că şi eu am fost la fel de impresionată când am citit ce ai scris tu şi că nu m-am aşteptat ca un gest care mi s-a părut mai mult decât firesc (să vorbesc despre cele care îmi sunt prietene şi care mă inspiră) să trezească un asemenea val de simpatie.

Sa sti sa multumesti...
Astazi am deschis calculatorul, ca de obicei intru direct pe pagina mea preferata...adica Mariashop.ro.Acolo ma simt bine ori de cate ori intru,sunt fete ce creeaza fac niste bijuterii minunate,mie imi plac bujuteriile la nebunie sa le confectionez,dar in mod deosebit sa le port.Ce vreu eu sa spun e ca una din fetele de pe site astazi mi-a facut o mare bucurie chiar am ramas placut impresionata,a dat un interviu si ce credeti... m-a mentionat si pe mine,normal ca sunt tare fericita si pe aceasta cale vreu sa-i multumesc...Ruxy daca vei citi aici vei sti ca despre tine este vorba...


Restul postării o puteţi citi aici

Apropo, Mirela pe astea două frumuseţi am pus ochii, aşa că aştept să imi spui ce îţi place de la mine, pentru tine sau pentru cele minunate dansatoare ale tale


Cu voia domniilor lor prietenele mele, ultima pe listă, dar nu şi cea din urmă, este sursa mea de inspiraţie pentru brăţata Saraguro şi pentru Asteride, Judith, care mi-a lăsat un comentariu foarte încurajator pe blog:

Dear Ruxy,
Thank you for sending me a link to your bracelet pictures!
Your Hojas Saraguro bracelet is lovely and colorful as the rainbow.I am happy you liked it.
It's ashame I don't understand romanian :-)
I love your "Memoirs of a geisha" and russian leaf necklaces.

Keep on and happy beading,
Judith


Destul cu lauda pentru o singură zi, aşa că o să mă opresc aici! Încă o dată vă mulţumesc, fetelor pentru minunatele daruri şi cuvinte.

2 comentarii:

  1. Du bist wunderbar :) Ich bin sehr stolz auf dich.
    Mit freundlichen Grüchen... ah, aber du weißt wer ich bin. Nicht war? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos ce faci tu aici,dar vreau sa iti propun ceva!putem colabora prin a-ti adauga blogul in lista mea de bloguri si tu a face la fel cu al meu!daca esti de acord te rog sa imi raspunzi printr-un astfel de mesaj.Multumesc anticipat!

    Blogul meu este www.niggeridinvisoi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere