marți, 24 iunie 2008

Picături de rouă...liliachii

Caniculă mare, domne', în Bucureşti...Ne-am fi topit de tot dacă nu aveam aer condiţionat în birou. Cum să te mai concentrezi pe aşa căldură şi când toata lumea în jur vorbeşte numai de vacanţă. Măcar am reuşit în cele din urmă să îmi programez un pic de concediu...deşi nu am stabilit spre ce zări o să pornim.

Cert este că o să avem parte de ceva mare (rămâne să stabilim daca ne hotărâm pe ultima sută de metri pentru Bulgaria sau România) şi probabil şi vreo două zile de relaxare la ţară. Să nu uit... la ţară vreau sa "jumulesc" câţiva păuni pentru că am niste idei de cercei :)), numai să-i prind sau să dau de ştire bunicilor înainte să ne ducem că am în plan câteva pene ale creaturilor. De la mare cu singuranţă că am să mă întorc iar cu un sac de scoici, de ar mai suporta balconul meu încă unul...

Şi uite aşa cu gândul la răcoare... mi-a venit ideea să denumesc setul de azi "picături de rouă".
Tehnica este un raw cu două ace şi "materia primă" perluţe ovale movulii şi gri şi mărgele de nisip gri. Am zis că o las mai moale cu movul???...m-am înşelat. Ştiu că nu se mai poartă vara asta şi m-au avertizat şi multe prietene, printre care şi Mirela, că nu mai e deloc "pe val", dar ce să fac dacă nu mă pot abţine. Mie îmi place...şi sper să vă placă şi vouă.










PREŢ BRĂŢARĂ: 25 RON
PREŢ COLIER: 40 RON
PREŢ SET: 60 RON

4 comentarii:

  1. Sunt intradevar superbe !!
    Chiar daca nu se mai "poarta" movul si mie imi place si lucrez cu mult cu mov :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ruxy,sunt superbe!!!Sti,si mie imi pare rau,ca movul nu mai e la moda,dar sa sti ca eu il voi purta deoarece imi place la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  3. ma toooot uit pe blogul tau,si nu-mi vine sa cred cat de frumoase sunt toate.mi se par toate extraordinare.nici nu pot spune care imi place mai mult pt ca nu m-as putea hotari care e mai frumoasa.

    RăspundețiȘtergere