marți, 26 mai 2009

Nu fac reclamă...mie chiar îmi plac produsele astea

Ultimul cadou de ziua mea (de data asta nu a mai contribuit nimeni, mi l-am facut singură, vorba reclamei: pentru că merit:P) a venit azi prin postă. Şi uite aşa a mai zburat peste 1 milion jumătate de lei vechi din contul meu cam fragil în ultimul timp.

O cutie de cosmetice de la Yves Rocher. Nu am nicio treabă cu firma asta, nu stiu cine sunt, ce profituri au, dacă îşi fac bine sau nu reclamă în România. De fapt nici nu stiu pe unde au magazine sau dacă vând produse în magazinele altora. Parcă totşi aveau (din auzite) un stand prin Unirea înainte ca magazinul să devină de super-fiţe, dar nu ştiu dacă mai există acum. Eu cumpăr cu livrarea prin poştă şi până acum nu am avut nimic să le reproşez. Ba da, ar fi ceva, durata mare de procesare a comenzii, cam o lună, dar asta e.

Am dat de ei, cred, printr-un pliant dintr-o revistă şi prima dată cred că am comandat un nimic, aşa să văd cam cum ar fi. Şi de atunci cred că am făcut vreo 10 comenzi, mai mari sau mai mici, în funcţie de banii pe care îi aveam sau de starea mea. Şi mi-a plăcut cam tot ce am comandat, poate mai puţin un rimel, cred. Nu era prea rezistent, dar nici nu pretindea că ar fi. Ideea e că, în comparaţie cu ce oferă Avon şi Oriflame sunt mai buni din punctul meu de vedere. Parfumurile miros mai mult, cremele chiar îşi fac efectul şi intră bine în piele, iar gama cu lavandă pentru îngrijirea picioarelor este absolut perfectă.

Preţuri? Acceptabile. Ba chiar ok. Ca să nu mai vorbim de micile sau marile cadouri pe care le fac de fiecare dată. Am de la ei două ceasuri de mână (primul nu a fost excepţional, dar simpatic atât cât l-am purtat eu adică vreo 6-8 luni; ultimul dintre ele a venit chiar azi aşa că nu mă pot pronunţa în privinţa lui), un set de portfarduri şi vreo 3 creme pe care nu le-am comandat ci au fost cadou. Şi mai îmi place ceva la ei. Ştiu să se vândă, ştiu să te atragă pentru că în fiecare lună au alte prodse la reduceri, oferte, dacă iei aia îţi dăm aia, dacă cumperi de 5 lei, îţi mai dăm ceva de 3 lei şi aşa mai departe. În fiecare lună altceva. Şi ceea ce e cel mai important, chiar se ţin de cuvânt...chiar găseşti tot ce promit în pachetul frumos ambalat, cu pufi protectori, cu factură, cu noul catalog pe luna respectivă şi cu un pliculeţ simpatic cu 3-4 mostre de parfum sau de cremă sau de ce o mai fi. Cam astea ar fi motivele pentru care mie îmi plac. În ceea ce priveşte povestea cu 100% din plante şi produse naturale, nu am cum să ştiu că e aşa şi nici nu prea mi-am bătut capul cu asta, poate să fie sau poate să nu fie, oricum în mediul în care trăim sunt fooooarte multe lucruri naturale...:D

Acestea fiind zise, iată pe ce am mai cheltuit eu nişte bani:





P.S. - Baby Cannon face minuni, nu-i aşa?

Un comentariu:

  1. am descoperit si eu recent un magazin de-al lor,si am un parfum cera miroase foarte bine si persista,produsele sunt bune

    RăspundețiȘtergere