miercuri, 21 aprilie 2010

Colecţia Flora: Nuferi mov

În caz că vă îndoiţi...chiar există! Nuferii mov, vreau să zic! Nu că aş fi văzut vreunul în realitate, dar documentându-mă pentru setul de flori pe care vreau să vi-l prezint azi, Sf. Goagăl sau Gogu sau cum vreţi să îi spuneţi m-a salvat oferindu-mi exact imaginea de care aveam nevoie.

Voiam să fac un set pe gustul meu şi din pasiunea redefinită pentru mov şi mai ales să îmbin mărgele de nisip de 2 mm în mai multe nuanţe de mov, lila, roz, indigo cu cristale mici movulii, un set în care să se îngemăneze două tehnici de mărgelit dragi mie: frunzele ruseşti în pas peyote şi tehnica netting descoperită ceva mai de curând. L-am început în Noaptea de Înviere, dar de terminat l-am terminat mult mai târziu pentru că forma pe care o lua nu mă mulţumea şi nu m-am lăsat până nu am ajuns să spun că îmi place. Baza lucrată în netting şi pe aţă îi conferă o anumită fluiditate, permite colierului, respectiv brăţarii să se "drapeze" în jurul gâtului/încheieturii. Florile sunt lucrate pe gută şi au o anumită rigiditate şi o uşoară formă de cupă, iar în interior câte trei cristale. Tot cristale mov am folosit şi pentru nişte mici rămurele ce atârnă atât în partea centrală a colierului cât şi pe brăţară. Bref, iată cea de a treia piesă din colecţia Flora: Nuferii mov.



PREŢ SET: 200 RON
RP-0S-0004


Am organizat "sesiunea foto" folosind suportul pentru brăţări comandat de la www.margelesibijuterii.ro, which remainds me...să vă arăt şi premiul ales în urma locului I obţinut de al doilea colier din colecţia Flora, Poiana Narciselor : mărgele de nisip, accesorii aurii şi argintii, opalit, malachit, mărgele de nisip tubulare...


2 comentarii:

  1. Foarte, foarte frumos! Nuferi mov nu am vazut decat in sera (unii ceva mai mici, chiar seamana), dar in Parc la circ e plin vara de nuferi roz.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, inseamna mult aprecierile venind din partea ta, sa stii. Cat despre nuferii roz din Parcul Circului...ii stiu bine, mai ales ca locuiesc in apropiere :)

    RăspundețiȘtergere