joi, 20 martie 2008

Baloane de săpun în adierea primăverii

Gata, nu mai e o iluzie: primăvara e aici. Mi-au spus-o cei doi copăcei de liliac pe care i-am plantat în urmă cu 3 ani. Unul are vreo 10 bucheţele de flori şi cel mic vreo 3. Sunt atât de mândră de ei!!! Au trecut peste 3 ierni şi acum sunt gata să înflorească pentru prima dată. Şi în cele din urmă şi castanii golaşi din faţa blocului meu, bătrâni şi plini de zdrenţe aduse de vânt din balcoanele de mai sus în cursul anilor, au decis că e cazul să am un peisaj mai verde în fiecare zi în care mă trezesc.

Primăvară cu aromă de joacă şi de copilărie. Tot dintr-o joacă a ieşit şi setul de azi. Au fost mai întâi cerceii, într-o încercare de a crea globuleţe rotunde sau aproape rotunde din perluţe movulii şi după ce au ieşit glubuleţe mi-a plăcut aşa de mult tehnica, încât m-am decis să fac un set întreg. A ieşit ceea ce vedeţi mai jos: balonaşele de săpun în adierea primăverii.












PREŢ CERCEI: 15 RON
PREŢ BRĂŢARĂ: 25 RON
PREŢ COLIER: 35 RON
PREŢ SET COMPLET: 60 RON
VÂNDUT
pentru comenzi şi sugestii de culori va aştept pe mail sau mess

Un comentariu:

  1. am inceput si eu (nu de mult timp sa insir margele).ma uit mereu la modelele tale.sunt foarte frumoase! inca ma "chinuiesc" :) sa descopar tehnicile de lucru.acum am vazut colierul si cerceii cu bilute.inca nu am reusit sa fac aceste bilute :(. dar mai incerc. felicitari pentru munca ta

    RăspundețiȘtergere