joi, 24 aprilie 2008

Şoricelul cinefil

La cererea fanilor, m-am gândit azi că ar fi bine să deschid şi "secţiunea animalieră" a blogului meu de mărgele. Acestea fiind zise vă invit să faceţi cunoştinţă cu şoricelul cinefil, fratele mai tânăr al soricelului pr-ist (prietenele ştiu de ce :P). Şoricelul cinefil este o comandă specială pentru o prietenă şi fostă colegă care mă "mituieşte" din când în când cu inviaţii la film şi din câte ştiu eu şobo ăsta mic va sta cusut pe o bluza sau se va transforma într-o broşă, depinde ce decide mămica lui adoptivă.

Cât despre ce mi-a promis mie...a zis că dacă o să meargă la un film şi nu o să-i placă nu o să chiţăie, ci o să-i spună noii lui mame ce nu i-a plăcut şi o să o ajute să scrie editoriale şi cronici de film. Hmmm...cred că se cam laudă! Şi sunt convinsă că singurul film care i-ar plăcea lui ar fi Ratatouille şi sper că, dacă va ajunge la Cannes anul acesta, nu va încerca să fugă la Paris să se facă bucătar. Eu i-am zis că e mai bine să fie cuminte şi să se poarte cum trebuie şi dacă ajunge totuşi la Cannes să-mi trimită şi mie o vedere sau o poză cu el şi mămica lui de acolo.

PS: Şoricelul nu trebuie să ştie, dar a fost creat din mărgele de sticlă albastre şi galbene şi sârmă subţire de cupru cu o tehnică 3d specială pentru animale şi flori din mărgele.










PREŢ: 20 RON
VÂNDUT
pentru comenzi şi sugestii de culori va aştept pe mail sau mess


2 comentarii:

  1. L-ai vandut cu 20 de lei unei prietene??!...macar daca modelul era facut de tine, nu luat de pe internet... Nu pot sa cred...nu crezi ca e cam scump?..am facut si eu soricelul si cer maxim 10 lei pe el...

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu realizez bijuterii din Fimo, sunt foarte migaloase, iar eu lucrez foarte ingrijit. Aceleasi modele sunt de vanzare pe internet cu preturi mai mici.
    NU am de gand sa scad pretul, caci stiu bine cat valoreaza munca mea. Asa e si cazul acesta, tu de ce te miri?

    RăspundețiȘtergere