miercuri, 16 aprilie 2008

Summer is almost here...

Oricât de mult m-am forţat ca modelul pe care vi-l arat azi să îmi inspire altceva decât vară şi stele calde de vară, nu mi-a reuşit. Aşa că ramâne vară. O vară în care stelele sclipesc în mare, în care totul e simplu, strălucitor, cald. Stele de vară...aşa cum le vezi de pe malul mării sau de undeva dintr-un sătuc uitat de lume în Băragan sau printre dealuri sau la munte sau oriunde în ţara asta numai să fie un sătuc.

Hmm...m-a cuprins dorul de plecat la ţară numai la gândul că îmi voi petrece Paştele undeva într-un sat din judeţul Galaţi. Deci, pentru câteva zile o să fiu moldoveancă şi sper să mă întorc în Bucureştiul prăfuit cu bateriile ceva mai încărcate şi cu ceva inspiraţie. Şi promit să stau să mă uit la stele dacă o să prind o noapte senină.

Cât despre tehnica setului de astăzi este netting circular şi pe lângă clasicele mărgele rotunde de nisip am folosit şi câteva mărgele tubulare, ce a ieşit vedeţi mai jos...

P.S. : Vă urez o seară înstelată şi un început de vară însorit!
















PRET SET: 40 RON
PRET CERCEI: 10 RON
PREŢ COLIER: 15 RON
PREŢ BRAŢARĂ: 20 RON

Un comentariu:

  1. Foarte frumoase lucrarile tale,trebuie sa fii foarte mindra de ele.Si eu ma ocup cu facutul bijutriilor (crosetez.cos,mai putin insirate seed beads,petrsemipretioase,cristale.Daca nu te superi de intrebare "la ce forom de bijuterii esti,in limba romina s-au in limbi straine??"
    Gratulation!!!
    E-mailul meu silvia.schmuck@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere