joi, 24 septembrie 2009

Green freeform to match

Obişnuita răceală anuală de schimbare de anotimp nu îmi dă pace de aproximativ două săptămâni. Unde mai pui că a venit la pachet cu mărgelele de la Moscova. Mai precis a adus-o tata acum vreo trei săptămâni, am luat-o eu la vreo două zile după şi o ţin după mine de atunci cu o stare subfebrilă şi ceva complicaţii mai ciudate cauzate probabil de o rinită sau sinuzită veche. Ceea ce se traduce prin durere de cap constantă şi stare de oboseală permamentă, la care se adaugă faptul că sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru parastasul de 7 ani :(.

Concluzia? Un pic de depresie de toamnă. M-am relaxat un pic seara cu ceva freeform şi mi-a mai trecut. Ce a rezultat se va vedea mai jos, mai precis o pereche de cercei şi un inel la set pentru braţara verde.PREŢ INEL: 30 RON
PREŢ CERCEI: 35 RON

După o perioadă de câteva zile de freeform am revenit pentru a sparge monotonia la frunzele ruseşti, de data aceasta cu o mică variaţiune personală: cercei frunză cu margini inegale:


PREŢ CERCEI: 50 RON
VÂNDUŢI
la comandă se pot realiza în alte variante de culoare

Un comentariu:

  1. Buna! sper sa primesti sau sa vezi mesajul asta. II VREAU EU PE ASTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!! adresa mea de mail este mujerlatina_ro@yahoo.com pentru a ti da detaliile. MERSI. sunt fata de la ONG FEST din Constanta.

    RăspundețiȘtergere