duminică, 30 august 2009

Ultima zi de Thing-a-Day şi Barcelona

Azi a fost ultima zi de Thing-a-Day şi ultima zi liberă. De mâine mă întorc la muncă. De dimineaţă am meşterit la mărgele şi spre seară am bucătărit şi am văzut un film pe care voiam să îl văd de mult timp că mă tot băteau la cap cu el colegii de serviciu: Vicky Cristina Barcelona. Nu am multe de zis. Pe mine una nu m-a impresionat. Draguţel, uşurel, cu nişte peisaje superbe, dar cam atât. Aaa..şi Penelope care e bună...e bună când face pe nebuna. Şi în filmul ăsta are ocazia să facă destul. Acum că mă uit mai bine pe imdb cică a luat şi Oscarul pentru actriţă în rol secundar. Şi nu, nu am căzut pe spate după Javier Bardem. Da, trebuie să recunoştem că arată super, că e genul ală de mascul alfa, ca şi în "Dragoste în vremea holerei", dar cam atât.

Revenind. Thing-a-day-urile de azi:

1. Brăţară în trei rânduri de spirală plată din mărgele de nisip lila de 2 mm, biconice de 6 mm mov şi biconice 4 mm albe, cu două închizători argintii.






PREŢ: 55 RON

2. inel "tartă" din mărgele de nisip argintii de 2 mm, perle gri de 6 mm şi perlă grena de 12 mm


PREŢ: 25 RON

sâmbătă, 29 august 2009

Thing-a-Day-urile de sâmbătă

Azi nu m-am mai gândit deloc la albastru. În schimb, cum rămăasesm în pană de gută, am făcut o plimbare prin zonă la un magazin de pescuit. Şi am făcut o adevărată afacere: 300 de metri de gută cu doar 15 lei. :D. Prin urmare, dacă dimineaţă am meşterit câte ceva cu sârmă, după amiază am pus guta la treabă.

1. inel din nasture mov mare, nasture galben mic şi sârmă cuprată






PREŢ: 20 RON

2. cercei candelabru din sticlă verde deschis şi elemente argintii, cu toritiţe argintii





PREŢ: 30 RON

3. brăţară spirală plată din mărgele de nisip lila de 2 mm, mărgele acrilice de 4 mm mov şi perluţe de 6 mm mov închis







PREŢ: 35 RON
VÂNDUTĂ
pentru comenzi şi sugestii de culori va aştept pe mail sau mess

vineri, 28 august 2009

Thing-a-Day-urile roşii (de vineri) şi lămpiţa albastră

Am constatat azi un lucru ciudat...am terminat guta, ceea ce nu mi se întâmplă aproape niciodată, mai ales că luasem o rolă de 100 m acum vreo lună şi de obicei o rolă îmi ajunge vreo câteva luni. De unde rezultă că Thing-a-Day-ul dăunează grav cantităţii de gută :D. Prin urmare mâine trebuie să âmi fac drum fie la magazinele de pescuit din zonă, fie la piaţă. În altă ordine dei idei azi am cumpărat o lămpiţă pentru lumânărică pastilă absolut superbă.

Albastră pentru a încheia apoteotic Thing-a-Day-ul de două săptămâni în mare parte albastre, dar deloc plictisitoare.

Azi, tema zilei a fost roşu. Poate dacă o să mă mai "înham" la o astfel de competiţie o sa stabilesc şi câte o culoare pnetru fiecare zi.

1. cercei tubuleţe peyote din mărgele de nisip de 2 mm roşii şi perluţe grena, cu tortiţe aurii





PREŢ: 25 RON

2. brăţară herringbone din mărgele pătrate roşii mate, perluţe roşii lucioase, mărgele de 4 mm roşii transparente şi mărgele maro de 3 mm, cu închizătoare lucrară în pas peyote.








PREŢ: 40 RON

joi, 27 august 2009

Thing-a-Day-urile de joi

O zi în care am făcut două nimicuri pe de-o parte pentru ca a început să îmi scadă entuziasmul, pe de alta pentru că a fost cald şi am fost şi la plimbare pe căldură. Până la urmă au ieşit două "chestii".

1. inel din nasturele pe care vi l-am prezentat ieri şi încă un năsturaş pe care l-am găsit în sacul de nasturi de la bunică-mea (by the way, am avut grijă să îmi mai dau vreo doi pumni în cap pentru că am dat 4 lei pe nasture când eu aveam un sac întreg de minunăţii) şi sârmă argintie





PREŢ: 20 RON

2. cercei tubuleţ peyote din mărgele tubulare cameleon şi mărgele biconice mov, cu tortiţe argintii



PREŢ: 25 RON

Şi pentru final...CTC-ul :D



miercuri, 26 august 2009

Încă o restanţă...swap-ul cu Gabriela

În urmă cu ceva timp am făcut un swap, al doilea cred, după cel cu Leti. By the way, dear friend, aici văzui două chestii create de mine şi am fost foarte mândră.

De data asta am primit genţi de la Gabriela. Şi am oferit frunze ruseşti pe post de cercei şi o brăţară peyote în culori asortate cu cerceii. Nu am decât o poză cu cerceii. Gabriela, dacă intrii pe aici, da-mi de veste dacă poţi să faci o poză cu setul.


And now... ladies and gentlemen, please welcome...gentuţele mele:







LATER EDIT: Am primit poze de la Gabriela cu brăţara peyote. Yeee!!



Thing-a-Day-ul de miercuri şi cheltuieli aiurea

Prea multă cola în ultimul timp, ceea ce a generat o mică insomnie azi-noapte, ceea ce a generat la rândul ei ceva dureri de cap azi dimineaţă. Prin urmare azi am fost un pic întoarsă pe dos şi nu prea am avut chef de mărgelit.

Aşa că m-am relaxat cu ceva cumparaturi. Şi evident că m-am enervat din nou. Remind me să nu mai cumpăr niciodată nimic, dar absolut nimic de la Picasso. Cum naiba să coste un nasture 4 lei???Cum??? Nici măcar nu era din sidef. E un nasture şi nici măcar nu avea preţul afişat. Să mă învăţ minte să mai iau ceva fără să întreb cât costă!


Şi dacă tot am fost pusă pe cheltuit nu m-am oprit la un nasture. Mi-am luat două cărţi: Romanul adolescentului miop de la Jurnalul (am citit-o demult şi îmi aduc aminte că mi-a plăcut foarte mult) şi un junk-lit din colecţia Chic de la Polirom (una dintre ultimele apariţii), lumânărici cu aromă de alune şi cappuccino, un elastic de păr şi un set de window deco.


Şi aşa mi-a mai trecut durerea de cap :)). Cu ocazia asta am descoperit că nu am mai mult de 12 ani. (E bine de ştiut!) Pentru că setul de sun deco era recomandat copiilor între 3 şi 12 ani, deci am peste 3 ani :D. Bine, ştiu că o să râdeţi de mine, dar chiar voiam să văd cum funcţionează cerneala pentru sticlă şi tuburile profi sunt foarte scumpe.

Deci azi Ruxy a pictat o albinuţă de atârnat la geam. Se pune la Thing-a-Day?



Revenind la lucrurile mai serioase, iată şi Thing-a-Day-ul de azi: colier multicolor din mărgele de nisip de 2 mm şi pandantive acrilice aurii.






PREŢ: 40 RON