marți, 5 ianuarie 2010

An nou, idee nouă - Vă invit la licitaţie

Vă prezint astăzi prima creaţie pe anul 2010. A fost începută în ultimele clipe ale lui 2009, desfăcută în primele minute ale lui 2010 şi într-un final, terminată în vreo 3 zile. Şi pentru că este prima pe anul acesta şi mi-a dat atâta bătaie de cap m-am gândit că merită un tratament special, aşa încât am decis să deschid o mică licitaţie pe blogul meu pentru ea. Cum stă treaba? Pai, preţul ei porneşte de la 70 RON, iar doritoarele pot licita timp de două săptămâni sub forma comentariilor la acest post. Ar mai fi de spus că întreaga suma intentioney să o investesc în materie primă, deci cât mai multe mărgeluţe mici, iar numărul lor depinde de voi.

Şi pentru că v-am ţinut destul pe jar, să vă mai spun doar că am folosit câteva mii de mărgele de nisip de 2 mm în patru nuanţe de verde şi două tipuri de mărgele de nisip de 4 mm albastru închis pentru baza şi verde pentru vârfuri. Şi ce putea fi altceva decât una dintre "omidele" mele dragi şi atât de migăloase.

LATER EDIT: Pentru că am primit critici cu privire la calitatea pozelor şi la decor (şi recunosc faptul că erau întemeiate), am reluat pozele la lumina zilei şi iată ce a ieşit










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu