luni, 15 martie 2010

Lazy bee...ştiu că am rămas datoare cu Târgul de Mărţişor

În primul şi în primul rând vă doresc, cu întârziere, o primăvară plină de soare şi de bucurii!
În al doilea rând îmi scuz întârzierea cu care fac rezumatul Târgului de Mărţişor de la Muzeul Satului cu faptul că am fost răcită şi am lucrat la o nouă colecţie, inspirată din tehnici populare. Şi cum vremea nu a fost deloc frumoasă pe perioada târgului, nu am nici poze prea spectaculoase.

Pe scurt despre cum a fost. Atmosferă frumoasă, vreme în mare parte urâtă, socializat mult cu aproape toată lumea, vândut toate mărţişoarele (plus încă vreo 50 făcute în perioada târgului). Ar mai fi de spus că o parte din bijuteriile mele şi-au găsit şi ele stăpâne şi îmi vin acum în minte brăţara egipteană, colierul bediun portocaliu, brăţara silver elegance, setul starry night, setul mix-media art deco dragonfly.

Şi acum o mică selecţie de poze. Pisicile:



Standul meu cu pisică:



Şi câteva imagini din muzeu în una dintre zilele în care a nins abundent:








Vă doresc să vă bucuraţi de primăvară şi închei oferindu-vă o zambilă creată de mine.

3 comentarii:

  1. ce tare e pisica :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce imi place pisica! Si n-a incercat sa-ti guste margelutele, deloc, deloc?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, din margele nu, dar in una dintre zile am ramas fara sandvisuri. A fost un atac bine pus la punct de catre 5 matze - in doar un minut cat am lipsit de langa standul meu mi-au dibuit o geanta mai mare, in care era o punguta in care erau sandvisurile si au reusit sa le si despacheteze din servetele.

    RăspundețiȘtergere