marți, 8 septembrie 2009

Full-time autumn

Toamnă în toată regula de câteva zile. Vreme tocmai bună pentru stat în casă, dormit până târziu, citit, făcut prăjiturele şi mărgelit. Mai ales că am avut multă, multă inspiraţie în ultimul timp.
Am zis până acum că am câştigat pentru a treia oară concursul de pe Forumul Roz? Ieri am luat de la poştă pachetul de la Bijoux. Ea l-a organizat pe cel câştigat de mine, adică ultimul. Celelalte două câştigate de mine au fost organizate de Choco şi Micanarcisă. La rândul meu, am premiat pe Mihastef şi Bijoux.

Cum mărgeluţele de la Bijoux m-au inspirat, ieri am creat o pereche de cercei argintii din mărgelele de la ea. Am terminat o brăţară începută acum vreo lună şi am "furat" o idee de la Leti pentru altă brăţară. So............

1. cercei argintii din "mărgeluţe mărgelite" mari din perle gri şi mărgele de nisip transparente, alături de mărgele biconice acrilice, cu tortiţe argintii





PREŢ: 25 RON
VÂNDUTI
pentru comenzi şi sugestii de culori va aştept pe mail sau mess

2. brăţară herringbone din mărgele tubulare aurii şi mărgele sticlă maro cu verde, cu trei închizători cupru







PREŢ: 45 RON
VÂNDUTĂ
pentru comenzi şi sugestii de culori va aştept pe mail sau mess
3. brăţară peyote freeform din mărgele de nisip roşii, galbene, portocalii, verzi, chipsuri de semipreţioase maro şi verzi, mărgele acrilice, cu închizătoare mare cupru






PREŢ: 50 RON
VÂNDUTĂ
pentru comenzi şi sugestii de culori va aştept pe mail sau mess


6 comentarii:

  1. M-ai omorat cu ultima bratar! este mirifica! felicitari! Imi place peyote freeform, am incercat si eu sa fac un colier, insa este inca in lucru!

    Bratara aia in herringbone este absolut superba! imi place foarte mult ideea! Pot sa ma inspir si eu?

    Cercelusii au iesit suberbi! ma bucur ca ti-au dat inspiratie margelutele din margele de la mine! La mine stateau de cateva luni prin cutii, am fost si eu inspirata sa le dau mai departe! ;)

    felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. foaret tari bratarile.aia maro e chiar special.
    cat despre freeform....wow!
    sa nu-ti spun ca am inceput sa fac(aveam doar pe rosu mai multe tipuri de marjele,ca nu am vrut sa le amestec) si m-am chinuit ( ca nu am ac) si mi s-o gatat guta(am taiat 2 m, conform tutorialului,ca la prima incercare am taiat cred vreo 4 si mi s-a incurcat rau de tot).
    deci nu am terminat bratara,nu stiu daca o s-o finalizez si de colierul asortabil care era si el in plan....nfw :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ingeras, poti sa te inspiri cat vrei tu din ceea ce fac, ca si eu ma inspir de la tine si din alte locuri de pe net. Eu sincer nu prea inteleg tot scandalul cu e ideea mea, mai ales in cazul unor modele foarte simple. Plus ca trebuie sa iti asumi faptul ca odata ce ai pus ceva pe net e public, deci cel putin ideea nu mai e a ta daca nu specifici si chiar si asa mi se pare stupid, cum poti sa obligi pe cineva sa nu ia ideea aia. Deci pe scurt: DA.

    Leti, astept marjelele rosii. Nu mai zic de faptul ca ard de nerabdare sa port portocalele fetricoase. :* Aaa, si inca o chestie, daca iti fc bratara freeform rosie te obligi prin lege si in fata mea sa iti faci singura colierul. Am zis :D

    RăspundețiȘtergere
  5. deci pe scurt : NU
    :)))
    marjelele-s ambalate.sper eu sa fi pus destule.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cerceii GRI sunt la mine :) si au fost admirati si sunt superbi!! Sunt fata de la Fundatia Baylor din Constanta si am luat 2 perechi de cercei, acestia gri si unii albastrii sub forma de stea :) In octombrie o sa cumpar cate ceva caci am vazut multe care mi plac. Esti foarte talentata. Te pup!!!

    RăspundețiȘtergere