duminică, 17 ianuarie 2010

Restanţele lui 2009

M-am uitat azi prin pozele făcute la diverse bijuterii realizate înainte de Crăciun şi mi-am dat seama că o parte din ele meritau să vadă, chiar şi cu o singură imagine, "lumina blogului". Aşa că post-ul de azi le este dedicat.

1. Brăţară blue and green herringbone dimonds - acelaşi deja obsedant pas herringbone ondulat, mărgele de 4 mm albastre şi veryi şi acrilice biconice tot albastre şi verzi, închizătoare de tip toggle argintie sub formă de inimioară




PREŢ: 60 RON

2. Brăţară cu ferestre cameleonice - pas peyote, mărgele de 3 mm cameleon şi mărgele mari acrilice verzi, spacere argintii, închidere prin sistem toggle realizat tot din mărgele în pas peyote


PREŢ: 60 RON
3. Brăţări împletite cu "memorie" - două "produse"simple din diverse mărgele de nisip în nuanţe de bleu şi maro-auriu împetite pe sârmă cu memorie.


PREŢ: 40 RON /bucată
MAI ESTE DISPONIBILĂ DOAR CEA BLEU
4. Cercei Cruce Egipteană - tehnica e brick (not my favorite, dar din când în când mă mai joc şi cu ea, mai ales dacă modelul nu e prea complicat), mărgelele sunt de 3 mm negre şi argintii, iar simbolul unul de care sunt foarte legată (am avut o astfel de cruce la care am ţinut foarte mult, dar pe care am pierdut-o la petrecerea de absolvire a facultăţii, în fine poveste complicată şi nu vreau să intru în detalii)



PREŢ: 40 RON
VÂNDUŢI

Revenind la zi, sunt prinsă în proiecte de mărţişoare, am deja vreo 8 modele din care am sa fac probabil cam 20-25 de bucăţi per model. Bine, e un plan cam ambiţios, dar vreau sa particip la targuri şi...în fine...am multe idei prin cap, dar le ţin deocamdată secrete. Şi mai am şi câteva bijuterii realizate în pauza de mărţioşoare pe care o să vi le arăt în zilele următoare.

Un comentariu: