marți, 26 ianuarie 2010

Vine primăvara...cu cercei şi broşe

Or fi minus 30 de grade afară, dar la mine în casă a venit primăvara. Şi nu numai datorită zecilor de mărţişoare care s-au aliniat frumos pe unde au apucat pe suporturi în aşteptatea târgurilor de 1 Martie. În pauzele de mărţişoare am mai făcut câteva perechi de cercei şi broşe primăvăratice pe care m-am gândit să le adun în postarea de azi.

1. Broşă panglică boboc - Acum vreo câteva zile când eram în plin avânt "mărţişoresc", Mica mi-a făcut o surpriză trimiţându-mi ultimul număr din Beadwork. Cum ochişorii mi-au sclipit brusc la vederea atâtor modele, am dat deoparte pentru câtva ore mărţişoarele şi am făcut o broşă care mie îmi place foarte mult - mărgele de nisip bleu de 2 mm, mărgele tip perluţe faţetate cupru, sîrmă de cupru şi a ieşit ce urmează



PREŢ: 45 RON

2. Broşă trilium - V-am spus până acum pe lângă tehnica herringbone mai am o altă obsesie? Triunghiurile în pas peyote. Dintr-o stilizare a acestora a iesit şi broşa de mai jos din mărgele de nisip de 3 mm cameleon, mărgele tubulare de 3 mm fucsia şi 3 cristale bej.



PREŢ: 45 RON

Şi acum invazia de cercei:

Să îi luăm pe rând:

1. Cerceii torent - mi-a plăcut atât de mult modelul la care am depus ceva efort să îl scot la capăt după o poză, încât am făcut două perechi: una mai colorată şi de vară şi alta pe nunaţe de perotocaliu, argintiu, auriu şi cupru.





PREŢ: 35 RON/pereche

2. Cercei triunghuri serioase- încă un set de triunghuri de data aceasta ân culori ceva mai închise: cameleon şi maro

PREŢ: 25 RON

3. Cercei trilium - am încercat acelaşi model şi pentru două piese mai mici


PREŢ: 35 RON

4. Cercei argint din cufărul piraţilor - Bea mi-a făcut o surpriză zilele astea şi a propus ca temă pentru săptămâna în curs unul dintre modelele mele: cerceii din cufărul piraţilor, aşa că am mai produs şi eu unii, de data aceasta numai din mărgele argintii.


PREŢ: 35 RON

Un comentariu:

  1. misto toate.
    insa cerceii cu auriu,cupru si portocaliu...de vis :)

    salutari lui rudo :)

    RăspundețiȘtergere