duminică, 11 mai 2008

Memoirs of a Geisha... for my sister in law

Setul de astăzi a ajuns după multe stădanii (a se citi: lene de sărbători) şi vreo câteva vizite la poştă, în State, la "cumnata" mea, alături câteva mici cadouri din ţară: verdeţuri uscate, Borş Magic şi câteva cărţi în română. Asta se întâmpla undeva prin ianuarie (tot lenea a fost de vină că nu au ajuns înainte de Crăciun aşa cum era intenţionat).

Între timp am inaugurat blogul şi cum nu aveam niciun fel de poze cu "producţia" japoneză pentru cumnata mea din SUA, am rugat-o să facă ea câteva poze. Deci pentru azi premiera constă nu numai în bijuteriile japoneze, dar şi în faptul că pentru prima dată postez pe blog alte fotografii decât cele "made by Andrada" (sper să nu te superi colega, dar nu aveam cum sa te trimit pana în SUA să faci pozele astea, oricum râmâi "fotograful meu de serviciu").

Cât priveşte tehnica şi materialele folosite pentru kimonourile de gheişă e vorba în primul rând de peyote şi în al doilea rând de mărgele de nisip albastre şi aurii şi mărgele acrilice albastre.













PREŢ SET: 50 RON
PREŢ CERCEI: 20 RON
PREŢ COLIER: 35 RON
VÂNDUT
pentru comenzi şi sugestii de culori va aştept pe mail sau mess


3 comentarii:

  1. Pozele nu le fac dreptate, sunt mult mai frumoase in realitate...
    Pe "vazutelea"....

    RăspundețiȘtergere
  2. @ maria,am vazut ce poate sa incropeasca cu manutzele alea doua...minunatii !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu eram anonimul,cred ca nu am apasat pe unde trebuia :-))

    RăspundețiȘtergere